У 2015 році наше підприємство брало участь у будівництві жомосушильного відділення на базі жомосушильного барабана "Buttner" на Знаменському цукровому заводі та виконало такі роботи:
У 2015 році було ухвалено рішення про будівництво цеху дешугаризації на базі Знаменського цукрового заводу.Проектні рішення, постачання технологічного обладнання, нагляд за будівництвом здійснювали італійська компанія "Sadam Engineering". Роботи з електромонтажу даного об'єкту виконувало ДП "ЦУКРОАВТОМАТ-ІНЖ". Вже у жовтні, паралельно з будівництвом, почалося приймання меляси від заводів компанії. Меласса – побічний продукт цукрового виробництва, є цінною сировиною для біотехнологічних виробництв. У ній міститься близько 48% цукрози, 5% бетаїну, 12% сирого протеїну та інші компоненти. Для того, щоб витягти необхідні компоненти з меляси, використовують процес хроматографії. Хроматографія – техніка сепарації рідини на її компоненти. Процес хроматографії дозволяє виділити близько 80% цукру, що залишився в мелясі.